Drůbeží játra na kari

K přípravě drůbežích jater na kari budeme potřebovat:

600 g drůbežích jater se srdíčky, 1 cibuli, 3 nakyslá jablka, 20 g másla, kari koření, citrónovou šťávu a sůl

Jak drůbeží játra na kari připravíme?

Játra se srdíčky pečlivě očistíme, opereme a překrájíme na kousky.

Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na velmi tenké plátky.

Zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme do ní játra se srdíčky a zprudka opečeme.

Pak přidáme jablka, kari koření a přikryté pokličkou krátce podusíme.

Dochutíme solí.

Drůbeží játra na kari podáváme s rýží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *