Karbanátky plněné hermelínem

K přípravě karbanátků plněných hermelínem budeme potřebovat:

400 g mletého masa, 125 g hermelínu, 1 vejce, 1 starší housku, 1 cibuli, 3 lžíce oleje, sůl, pepř, mletou papriku a majoránku

Jak karbanátky plněné hermelínem připravíme?

Housku namočíme do studené vody.

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji.

K mletému masu přidáme vejce, osmahnutou cibuli a vymačkanou housku, osolíme, opepříme a ochutíme paprikou a majoránkou a řádně promícháme.

Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky.

Ze směsi vytvarujeme karbanátky, do nich vmáčkneme sýrové kostky a karbanátky osmahneme na oleji z obou stran.

Při podávání karbanátky posypeme plátky hermelínu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *