Guláš po horňácku

K přípravě guláše po horňácku budeme potřebovat:

60 dkg vepřového ramínka, 2 cibule, 1 konzervu červených fazolí v nálevu, jedno 10° pivo, 1 zakysanou smetanu, olej, 1 lžíci sladké papriky, sůl, pepř, česnek, kmín a 1 lžíci hladké mouky

Jak guláš po horňácku připravíme?

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a nakrájené maso a prudce osmahneme.
Pak osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme zbylým pivem.
Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a scezené fazole.
Nakonec přidáme kelímek zakysané smetany a znovu krátce na mírném ohni povaříme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *