Vejce v želatině

K přípravě vajec v želatině budeme potřebovat:

5 vařených vajec, 250 g dietního salámu, 1 skleničku tatarské omáčky, 2 kusy sterilizované kapie, 3 kyselé okurky, 1 balíček práškové želatiny a vegetu

Jak vejce v želatině připravíme?

Vařená vejce nakrájíme nadrobno. Nakrájíme i salám, kapie a okurky, přidáme tatarskou omáčku a promícháme.

Želatinu připravíme podle návodu na obalu a přidáme 1 až 2 čajové lžičky vegety.

Vlažnou želatinu nalijeme na připravenou směs a promícháme.

Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet, dáme do ledničky ztuhnout aspoň na 4 hodiny.

Potom nakrájíme na plátky a můžeme podávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *